Bár a kultúra mindenkié, mégsem jut el mindenkihez. Add tovább te is a kultúrát! A színészek mellett a művészet más területeinek képviselői is csatlakoztak a Katona Chairity kezdeményezéshez.
Tasnádi Bence is csatlakozott a Katona Chairity kezdeményezéshez. A színész meghívta Schoblocher Barbit és Kemény Zsófit a Katona József Színházba, hogy ők is továbbadhassák a kultúrát.
Borbély Alexandra is csatlakozott a Katona Chairity kezdeményezéshez. A színésznő meghívta Szentesi Évát és Vitáris Ivánt a Katona József Színházba, hogy ők is továbbadhassák a kultúrát.
Ónodi Eszter is csatlakozott a Katona Chairity kezdeményezéshez. A színésznő meghívta Ott Annát és Nagy Katát a Katona József Színházba, hogy ők is továbbadhassák a kultúrát.
Rujder Vivien is csatlakozott a Katona Chairity kezdeményezéshez. A színésznő meghívta a Mary Popkids két tagját, Herrer Sárit és Bártfalvi Sándort a Katona József Színházba, hogy ők is továbbadhassák a kultúrát.
"Akkor ez teljesen egyértelmű volt, hogy egy újonnan induló színházhoz fiatalok csapódnak és ők jönnek színházba." - A Katona József Színház ügyvezető igazgatója mesél a Katona Chairity kezdeményezésről.
ELFELEJTETTED A JELSZÓT?
Elfelejtetted a jelszavadat? Kérjük, add meg a felhasználóneved vagy az e-mail címed és küldünk egy linket, amire kattintva új jelszót tudsz generálni magadnak.